Sprekers over Voedsel

Sprekers over Voedsel

Overzicht

Sprekers gespecialiseerd in Voedsel

Boek Fajah Lourens als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: € 3.500,- / € 5.000,-

Fajah is actief als motivational speaker en geeft lezingen en workshops.

Boek Frank Lindner als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: Op aanvraag

Frank is een veelgevraagde trendwatcher op het gebied van trends in food & beverage en hospitality.

Boek Hans Steenbergen als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: € 3.500,- / € 5.000,-

Hans Steenbergen verzorgt trendpresentaties op gebied van hospitality en foodservice. Hij wordt ook wel 'foodservice-filosoof' genoemd.

Boek Maaike de Reuver als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: Op aanvraag

Maaike is als spreker een expert op het gebied van innovaties en ontwikkelingen in de foodservice.

Boek Manon van Essen als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: Op aanvraag

Onderneemster en spreker Manon van Essen ontwikkelde een gezonde pizzapunt met haar succesvolle onderneming Magioni.

Boek Peter Lute als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: Op aanvraag

Peter Lute is ambitieus, ondernemend en gefocused op zijn zaak en haar uitstraling. Van de smaakbeleving tot aan de aankleding, alles klopt bij LUTE.

Boek Reinier van den Berg als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: € 2.000 tot € 3.500

Meteoroloog, presentator en spreker. Hij bespreekt op verhelderende wijze de actuele toestand van het wereldwijde klimaat.

Boek René Pluijm als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: Op aanvraag

René Pluijm geeft verschillende lezingen over zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Boek Richard de Leth als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: Op aanvraag

Richard vertaalt gezondheid en geluk naar waarden die voor iedereen toegankelijk zijn, van basisscholen tot bedrijven.

Boek Ron Blaauw als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: € 3.500,- / € 5.000,-

Hij behoort als meesterkok tot de gastronomische top van Nederland. Zijn lezingen gaan over duurzaam ondernemerschap.

Boek Rudolph van Veen als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: Op aanvraag

Als motivatie spreker geeft kok Rudolph van Veen aan de hand van voorbeelden een inzage in zijn enerverende carrière.

Boek Stefaan Vandist als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: € 2.000 tot € 3.500

Een boeiende en energieke spreker die een inzicht geeft in de toekomst over retail, horeca, leisure, duurzaamheid trends en innovatiemogelijkheden.

Boek Thomas Luttikhold als spreker bij Het Sprekersburo. Lees meer over zijn expertise en beschikbaarheid
  • Tarief: Op aanvraag

Thomas is een jonge, enthousiaste horecaondernemer. Tijdens zijn lezing spreekt hij over duurzaamheid en food waste.