Overzicht
Sprekers gespecialiseerd in Voedsel
- Tarief: Op aanvraag
Frank is een veelgevraagde trendwatcher op het gebied van trends in food & beverage en hospitality.
- Tarief: € 3.500,- / € 5.000,-
Hans Steenbergen verzorgt trendpresentaties op gebied van hospitality en foodservice. Hij wordt ook wel 'foodservice-filosoof' genoemd.
- Tarief: Op aanvraag
Maaike is als spreker een expert op het gebied van innovaties en ontwikkelingen in de foodservice.
- Tarief: Op aanvraag
Onderneemster en spreker Manon van Essen ontwikkelde een gezonde pizzapunt met haar succesvolle onderneming Magioni.
- Tarief: Op aanvraag
Peter Lute is ambitieus, ondernemend en gefocused op zijn zaak en haar uitstraling. Van de smaakbeleving tot aan de aankleding, alles klopt bij LUTE.
- Tarief: € 2.000 tot € 3.500
Meteoroloog, presentator en spreker. Hij bespreekt op verhelderende wijze de actuele toestand van het wereldwijde klimaat.
- Tarief: Op aanvraag
René Pluijm geeft verschillende lezingen over zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.
- Tarief: Op aanvraag
Richard vertaalt gezondheid en geluk naar waarden die voor iedereen toegankelijk zijn, van basisscholen tot bedrijven.
- Tarief: Op aanvraag
Ron Blaauw inspireert en motiveert tijdens zijn lezingen in het land.
- Tarief: Op aanvraag
Als motivatie spreker geeft kok Rudolph van Veen aan de hand van voorbeelden een inzage in zijn enerverende carrière.
- Tarief: € 2.000 tot € 3.500
Een boeiende en energieke spreker die een inzicht geeft in de toekomst over retail, horeca, leisure, duurzaamheid trends en innovatiemogelijkheden.
- Tarief: Op aanvraag
Thomas is een jonge, enthousiaste horecaondernemer. Tijdens zijn lezing spreekt hij over duurzaamheid en food waste.