Overzicht

Sprekers gespecialiseerd in Voedsel

Meer informatie over spreker Frank Lindner
  • Tarief: Op aanvraag

Frank is een veelgevraagde trendwatcher op het gebied van trends in food & beverage en hospitality.

Meer informatie over spreker Hans Steenbergen
  • Tarief: € 3.500,- / € 5.000,-

Hans Steenbergen verzorgt trendpresentaties op gebied van hospitality en foodservice. Hij wordt ook wel 'foodservice-filosoof' genoemd.

Meer informatie over spreker Maaike de Reuver
  • Tarief: Op aanvraag

Maaike is als spreker een expert op het gebied van innovaties en ontwikkelingen in de foodservice.

Meer informatie over spreker Manon van Essen
  • Tarief: Op aanvraag

Onderneemster en spreker Manon van Essen ontwikkelde een gezonde pizzapunt met haar succesvolle onderneming Magioni.

Meer informatie over spreker Peter Lute
  • Tarief: Op aanvraag

Peter Lute is ambitieus, ondernemend en gefocused op zijn zaak en haar uitstraling. Van de smaakbeleving tot aan de aankleding, alles klopt bij LUTE.

Meer informatie over spreker Reinier van den Berg
  • Tarief: € 2.000 tot € 3.500

Meteoroloog, presentator en spreker. Hij bespreekt op verhelderende wijze de actuele toestand van het wereldwijde klimaat.

Meer informatie over spreker René Pluijm
  • Tarief: Op aanvraag

René Pluijm geeft verschillende lezingen over zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Meer informatie over spreker Richard de Leth
  • Tarief: Op aanvraag

Richard vertaalt gezondheid en geluk naar waarden die voor iedereen toegankelijk zijn, van basisscholen tot bedrijven.

Meer informatie over spreker Ron Blaauw
  • Tarief: Op aanvraag

Ron Blaauw inspireert en motiveert tijdens zijn lezingen in het land.

Meer informatie over spreker Rudolph van Veen
  • Tarief: Op aanvraag

Als motivatie spreker geeft kok Rudolph van Veen aan de hand van voorbeelden een inzage in zijn enerverende carrière.

Meer informatie over spreker Stefaan Vandist
  • Tarief: € 2.000 tot € 3.500

Een boeiende en energieke spreker die een inzicht geeft in de toekomst over retail, horeca, leisure, duurzaamheid trends en innovatiemogelijkheden.

Meer informatie over spreker Thomas Luttikhold
  • Tarief: Op aanvraag

Thomas is een jonge, enthousiaste horecaondernemer. Tijdens zijn lezing spreekt hij over duurzaamheid en food waste.